dinsdag 23 december 2014

Chalet Girl

Chalet Girl 

Genre: Komedie, Romantiek
Premières:   USA             14 oktober 2011
                     België           23 februari 2011
Regisseur: Phil Traill
Duur: 1u37

Samenvatting: 
Kim was toen ze jonger was een skateboardkampioene, maar sinds de dood van haar moeder heeft ze skateboarden afgezworen. Doordat ze het moeilijk hebben om de eindjes aan elkaar te knopen, zoekt Kim naar een beter betaalde baan. Die vindt ze als chaletmeisje in Oostenrijk. Daar bedient ze de familie die nu en dan in de chalet verblijft. Alleen ontstaat er één probleem: ze wordt verlieft op Jonny, de zoon van de eigenaar van de chalet.
Wanneer de familie niet in de chalet is, heeft kim wat vrije tijd om te doen wat ze wil. Dat vult ze in door te snowboarden en blijkbaar heeft ze talent...

Belangrijkste Acteurs: 
           Kim               Felicity Jones
           Jonny             Ed Westwick

Trailer: 

Eigen Mening: 
Ik heb de gewoonte om in het midden van een film, het op pauze te zetten om eens een mening te vormen. toen ik dit bij deze film deed vond ik het niet zo mooi, super voorspelbaar en al totaal niet interessant, maar naarmate de film vorderde werd het mooi, aangenaam maar dan wel nog altijd voorspelbaar, maar doordat de film al zo'n positieve vooruitgang heeft stoort het je niet meer. Het is een film die ook wel aantoont dat liefde uit een onverwachte hoek kan komen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten