zondag 24 augustus 2014

22 Jump Street

22 Jump Street 

Genre: Actie, Komedie, Criminaliteit
Première:  USA         13 juni 2014
                  België       2 juli 2014
Regisseur: Phil Lord
Duur: 1u52

Samenvatting: 
Schmidt en Jenko mogen na hun vorige zaak op de middelbare school drugs zoeken op straat. Nadat ze dit weer eens verpest hebben worden ze teruggezonden naar het project en op een zaak die gelijkaardig is aan de zaak op de middelbare school gezet maar dit is niet op een middelbare school maar op de universiteit. Op de universteit moeten ze opnieuw zoeken naar een gevaarlijk soort drug, dit maal Whyphy.

Belangrijkste Acteurs:
            Schmidt               Jonah Hill
            Jenko                   Channing Tatum

Trailer:

Eigen Mening:
Ik vond dit over het algemeen een goede opvolger van 21 Jump Street. Wel had ik in het begin het gevoel dat ik ongeveer naar dezelfde film aan het kijken was. Want ze verpesten en in 21 Jump Street ook. Na de helft van de film ongeveer begon ik echt het gevoel te krijgen dat ik een vervolg aan het kijken was. Voor derest vond ik hem heel goed. Zeer komisch.

Er is een voorgaande film, zie '21 Jump Street'


zaterdag 23 augustus 2014

Walk of Shame

Walk of Shame 

Genre: Komedie
Première:      USA        2 mei 2014
                      België       28 mei 2014
Regisseur: Steven Brill
Duur: 1u35

Samenvatting: 
De journaliste Meghan Miles ziet een promotie aan haar neus voorbij gaan en breekt met haar verloofde en dus beslist ze om met haar vriendinnen een nachtje uit te gaan. Het draait uit op een onenightstand met de schrijver, Gordon.Wanneer ze daar verblijft, wordt ze uitgenodigd voor een solicitatiegesprek van haar droomjob. Maar door problemen zou dat in gedrang kunnen komen.

Belangrijkste Acteurs: 
                 Meghan            Elizabeth Banks
                 Gordon             James Marsden

Trailer: 

Eigen Mening: 
Ik vond deze film wel grappig. Het is niet zo realistisch natuurlijk maar de romance die daar lichtjes ook is verwerkt is mooi om te zien. Ik vind ook wel dat de films die ik momenteel met James Marsden heb gezien ook top. Dus kan ik hieruit besluiten dat deze keuze echt niet teleurstellend is.



vrijdag 22 augustus 2014

The Fault in Our Stars

The Fault in Our Stars 


Genre: Drama, Romantiek
Première:   USA            6 juni 2014
                   België           18 juni 2014
Regisseur: Josh Boone
Duur: 2u06

Samenvatting: 
Hazel heeft al sinds jonge leeftijd schildklierkanker, maar sinds het uitgezaaid is in haar longen heeft ze problemen met ademen en daarom heeft ze een draagbare zuurstoftank. Doordat haar moeder denkt dat ze depressief is moet ze naar een praatgroep. Daar leert ze Augustus ( oftewel Gus ) kennen, hij heeft botkanker gehad en daardoor is een stuk van zijn been geamputeerd. Augustus en Hazel spreken af om elkaars lievelingsboek te lezen. Hazel is dol op een boek van Peter van Houten en Augustus vind het ook een super boek. Hazel heeft een paar vragen over het boek en Augustus en Hazel besluiten om naar Amsterdam te gaan om hem te ontmoeten. Wanneer ze daar zijn vertelt Augustus dat zijn kanker is teruggekeerd.

Belangrijkste Acteurs: 
          Hazel                             Shailene Woodley
          Augustus ( Gus )            Ansel Elgort

Trailer: 

Eigen Mening:
De film is geweldig, je kan er een traan bij laten en je kan er eens bij lachen. Ik vind het moeilijk als mensen moeten schrijven rond kanker, want het is een zwaar onderwerp. Er zijn mensen die een film niet willen zien omdat het te moeilijk is en teveel voorkomend is in onze maatschappij, maar deze film is zo luchtig gemaakt door de romance die Gus en Hazel hebben waardoor het niet zo zwaar mee leek. De rollen vond ik super gespeeld, elk personage had zijn eigen manier, zij is zo en hij is anders. Mensen die geluk hebben gehad en nooit te maken hebben gehad met kanker, bij zichzelf of bij geliefden, zouden raar kijken naar de tijd die Gus nog had sinds het moment dat hij zich slechter begon te voelen, maar dat kan nu eenmaal zo zijn. Ik heb zelf gezien wat kanker kan veroorzaken en hoe snel het kan gaan en dat is niet makkelijk om het te vergeten. Volgens mij kan je het niet vergeten en die persoon ook niet. Dus de reactie van Hazel is ook volkomen terecht volgens mij

donderdag 21 augustus 2014

About Time

About Time

Genre: Drama, Fantasie, Romantiek
Première:     USA             8 november 2013
                     België            6 november 2013
Regisseur: Richard Curtis
Duur: 2u03

Samenvatting: 
Wanneer Tim 21 jaar is vertelt zijn vader hem dat hij kan tijdreizen door hem te concentreren op een bepaald moment die hij heeft meegemaakt. Tim besluit om een vriendin te zoeken en ontmoet Mary. Na een aantal maal proberen verovert hij haar hart.

Belangrijkste Acteurs:     Tim        Domhnall Gleeson
                                         Mary     Rachel McAdams

Trailer: 
Eigen Mening: 
Deze film is zeer onrealistisch maar als je dat erbij neemt dan is het een pracht van een film. Deze film probeert een beetje cliché's uit de weg te gaan. Bijvoorbeeld trouwen in een wit trouwkleed wordt hier niet gedaan maar wel in een rood trouwkleed. Het is aan de ene kant wel origineel doordat er voor een fantasie verhaal meestal tovenaars, vampiers, weerwolven of wat dan ook wordt gebruikt en hier niet. Terwijl aan de andere kant het dan totaal niet nieuw is doordat als je een klein beetje kijkt er een film bestaat waarin Rachel McAdams ook heeft in meegespeeld met de naam 'The Time Traveler's Wife'.

woensdag 20 augustus 2014

No Reservations

No Reservations 

Genre: Komedie, Drama, Romantiek
Première:     USA        25 juli 2007
                     België       5 september 2007
Regisseur: Scott Hicks
Duur: 1u44

Samenvatting: 
Kate is chef-kok in 22 Bleecker. Ze leeft voor haar werk en houdt haar dan ook met niks anders bezig. Maar wanneer haar zus en Zoe, haar nichtje op bezoek willen komen, krijgen ze een ongeluk. Kate's zus is dood en Zoe ligt in het ziekenhuis. Kate krijgt de voogdij over Zoe en moet dus voor haar zorgen. Dat geeft enkele problemen met zich mee, Zoe wil bijvoorbeeld niet eten. Wanneer ze naar het restaurant gaat ziet ze dat er een nieuwe man in de keuken staat: Nick. Maar langzamer hand draait ze bij en valt ze voor de charmes van Nick.

Belangrijkste Acteurs: 
              Kate           Catherine Zeta-Jones
              Zoe             Abigail Breslin
              Nick           Aaron Eckhart

Trailer: 

Eigen Mening: 
Het is een mooie film, het is mooi in elkaar gestoken maar er zijn dingen die terugkeren uit een film die ik al gezien heb en ook heb besproken namelijk: A Taste of Romance ( besproken op 22/07/2014). Het speelt af in een keuken of keukens. En de rol van Zoe is gelijkaardig aan die van Hannah, want Zoe en Hannah zijn eigenlijk de lijm tussen het koppel. Zoe probeert zoveel mogelijk Nick ergens in te betrekken en dat zorgt ervoor dat Kate beseft dat Nick nog niet zo slecht is. Kortom: gelijkaardig aan een andere film maar wel mooi gedaan.

dinsdag 19 augustus 2014

Labor Pains

Labor Pains 

Genre: Komedie, Romantiek
Première:    USA       19 juli 2009
Regisseur: Lara Shapiro
Duur: 1u29

Samenvatting: 
Thea werkt als een assistente en krijgt altijd gênante klusjes zoals de hond van de baas wassen. Wanneer haar baas haar probeert te ontslaan beweert ze zwanger te zijn. Nu ze gelogen heeft moet ze ook de schijn tegen haar collega's ophouden, dus verdiept ze zich in de ontwikkelingen van een vrouw tijdens een zwangerschap.

Belangrijkste Acteurs: 
            Thea               Lindsay Lohan
            Nick               Luke Kirby

Trailer: 
Eigen Mening:
Ik vond deze film redelijk, misschien wat overdreven maar ok.

maandag 18 augustus 2014

Dear John

Dear John 

Genre: Drama, Romantiek, Oorlog
Première:    USA      5  februari 2010
                    België     14 januari 2012
Regisseur: Lasse Hallström
Duur: 1u48

Samenvatting: 
Wanneer John, een soldaat, vakantie heeft wordt hij verliefd op Savannah, een mooie studente. Wanneer hij na de mooie tijd samen weer wordt uitgezonden, beloven ze elkaar tijdens die periode brieven te schrijven.

Belangrijkste Acteurs:    John             Channing Tatum
                                        Savannah     Amanda Seyfried

Trailer: 
Eigen Mening: 
Ik vond deze film zeer mooi . Het schets ook een beetje het leven van een soldaat, het met vakantie zijn, uitgezonden worden en familie en vrienden achterlaten. Ook vertelt het dat wanneer je een relatie hebt op afstand en je voor langere tijd mekaar niet kan zien, het moeilijk is om de relatie te behouden.

zondag 17 augustus 2014

Red Riding Hood

Red Riding Hood

Genre: Fantasie, Horror, Mysterie
Première:     USA       11 maart 2011
                     België      13 april 2011
Regisseur: Catherine Hardwicke
Duur: 1u40

Samenvatting: 
Valerie woont in het dorpje Daggerhorn. Het stadje wordt al jaren geterroriseerd door weerwolven. Het heeft zelfs Valerie's zus gedood. Wanneer iemand komt om te zeggen dat de weerwolf in hun dorpje woont, mag er niet meer in of uit hun dorpje. Ondertussen is Valerie verliefd op de houthakker Peter, mar haar ouders willen dat ze met Henry trouwt.

Belangrijkste Acteurs: 
           Valerie            Amanda Seyfried
           Peter               Shiloh Fernandez
           Henry              Max Irons

Trailer: 

Eigen Mening: 
Ik vond deze film niet echt mooi. Ik vond dat de verhaallijn van de driehoeksverhouding tussen Peter, Henry en Valerie er te weinig in voorkwam of te onduidelijk was. Ook vond ik het niet zo mooi verfilmd omdat alles zo donker was, zelfs al was het  s'morgens.

zaterdag 16 augustus 2014

High School Musical 3

High School Musical 3 

Genre: Komedie, Drama, Familie
Première:     USA      24 oktober 2008 
                     België     29 oktober 2008
Regisseur: Kenny Ortega 
Duur: 1u52 

Samenvatting: 
Gabriella, Troy en de andere alom bekende Wildcats zijn in hun laatste jaar terechtgekomen. Ze besluiten allemaal deel te nemen aan het toneelstuk: Senior Year. Dat is gebaseerd op hun die hun laatste jaar beleven. Gabriella wordt toegelaten op Stanford University en ook op een exclusief programma. Daardoor kan ze niet deelnemen aan het toneelstuk, de prom en ook kan ze niet bij de diplomauitreiking zijn, of toch ? 

Belangrijkste Acteurs: 
     Troy              Zac Efron 
     Gabriella        Vanessa Hudgens 

Trailer: 

Eigen Mening: 
Ik vind deze film, de beste van de drie. het is mooi verfilmd. Je ziet de twijfel die ze hebben over het leven. Het is ook mooi samengehangen door de muziek opnieuw. Ook de liefde van Troy voor Gabriella is hartverwarmend. 

Er is een voorgaande film, zie High School Musical 2

vrijdag 15 augustus 2014

High School Musical 2

High School Musical 2

Genre: Komedie, Drama, Familie
Première:     USA    17 augustus 2006 
Regisseur: Kenny Ortega 
Duur: 1u44 

Samenvatting: 
De zomer staat voor de boeg en de leerlingen van East High moeten een vakantiebaantje zoeken. Uiteindelijk vinden ze allemaal een baantje bij Lava Springs: de ene in de keuken, de andere in de zaal... Sharpay is jaloers en wil Troy voor haar alleen en probeert hem zoveel mogelijk uit de buurt van Gabriella te hebben.

Belangijkste Acteurs: 
       Troy              Zac Efron
       Gabriella        Vanessa Hudgens

Trailer: 

Eigen Mening: 
Het comentaar is eigenlijk hetzelfde voor alle drie de films van High School Musical. Mooi en mooi samengebracht met de liedjes.

Er is een voorgaande film, zie High School Musical
Er is een vervolg, zie High School Musical 3

donderdag 14 augustus 2014

High School Musical

High School Musical 

Genre: Komedie, Drama, Familie
Première:     USA         20 januari 2006 
Regisseur: Kenny Ortega 
Duur: 1u38 

Samenvatting: 
Troy ontmoet Gabriella op nieuwjaarsavond tijdens karaoke. Na het zingen en het vuurwerk is Gabriella weg en heeft Troy als enige aandenken een foto. Maar na de vakantie moet Gabriella naar een andere school omdat haar moeder is overgeplaatst. Toevallig komt Gabriella op dezelfde school als Troy terecht. Tijdens karaoke hebben Troy en Gabriella een passie gekregen voor zingen en willen ze dus graag meedoen aan de schoolmusical, maar Troy is aanvoerder van het basketbalteam en Gabriella moet helpen de scheikundeclub naar de overwinning te helpen... 

Belangrijkste Acteurs: 
         Troy               Zac Efron 
         Gabriella         Vanessa Hudgens 

Trailer: 
Eigen Mening: 
Ik vind het een mooi liefdesverhaal en het is mooi samengehangen met alle liedjes ertussen.

Er is een vervolg, zie High School Musical 2

woensdag 13 augustus 2014

Walking on Sunshine

Walking On Sunshine 

Genre: Romantiek, Muziek
Première:    België      13 augustus 2014      
Regisseur: Max Giwa, Dania Pasquini
Duur: 1u37

Samenvatting: 
Wanneer Taylor op reis is in Italië leert ze de jongen, Raf kennen. Ze zijn verliefd maar Taylor moet vertrekken omdat ze moet gaan studeren. 3 jaar later is ze afgestudeerd  en gaat ze terug naar diezelfde plaats omdat haar zus, Maddie daar woont. Maddie vertelt aan Taylor dat ze gaat trouwen. Taylor vind het te gek voor woorden en gaat naar het strand. Wanneer ze Raf ziet blijkt al snel dat hij degene is die met haar zus gaat trouwen. Taylor heeft er problemen mee omdat ze nog altijd verliefd is op Raf, maar zij ruimt haarzelf uit de weg omdat Maddie gelukkig zou zijn. Kan Taylor ervoor zorgen dat Maddie niet te weten komt dat Raf haar ex-vriend is en dat ze er nog altijd op verliefd is ?

Belangrijkste Acteurs:    Taylor         Hannah Arterton
                                        Maddie       Annabel Scholey
                                        Raf             Giulio Berruti

Trailer: 

Eigen Mening: 
Ik vind deze film zeer leuk. Het is een mooi verhaal dat zich afspeelt, maar wel wat voorspelbaar. Door de muziekjes die je ongetwijfeld kent is dat totaal geen probleem. Als je niet in de bioscoop zit zou je zo meezingen met deze hits van de jaren 80.

dinsdag 12 augustus 2014

What to expect When you're expecting

What to expect When you're expecting 

Genre: Komedie, Drama, Romantiek
Première:     USA         18 mei 2012
                     België        20 juni 2012
Regisseur: Kirk Jones
Duur: 1u50

Samenvatting: 
De film gaat over 5 koppels die elk een kindje verwachten, elk op een eigen manier.

Belangrijkste Acteurs: 
           Jules                   Cameron Diaz
           Evan                   Matthew Morrison
           Holly                  Jennnifer Lopez
           Alex                   Rodrigo Santoro
           Wendy               Elizabeth Banks
           Gary                   Ben Falcone
           Skyler                Brooklyn Decker
           Ramsey              Dennis Quaid
           Rosie                 Anne Kendrick
           Marco                Chace Crawford

Trailer: 

Eigen Mening: 
De film op zich vind ik niet slecht. Het zegt veel over hoe sommige mensen geen problemen hebben bij een zwangerschap en de andere dan weer wel veel problemen. Super veel verhaallijn zit er niet in, maar dat is uiteindelijk ook wel een pluspunt want als je bij ieder koppel ( 5 in het verhaal ) een bepaalde lange verhaallijn moet onthouden is dat verwarrend en dan kijk je eigenlijk ook niet voor de fun.

maandag 11 augustus 2014

Vampires Suck

Vampires Suck

Genre: Komedie
Premières:         USA          18 augustus 2010
                          België         6 oktober 2010 
Regisseur: Jason Friedberg, Aaron Seltzer 
Duur: 1u22 

Samenvatting: 
Het verhaal is eigenlijk hetzelfde als The Twilight Saga: Twilight en The Twilight Saga: New Moon. Maar is wat veranderd en in het belachelijke getrokken. 

Belangrijkste Acteurs: 
          Becca                 Jenn Proske 
          Edward               Matt Lanter 
          Jacob                  Chris Riggi 

Trailer: 

Eigen Mening: 
Ik vind deze film goed om één keer te kijken. Je kan er dan nog mee lachen en dan valt het allemaal nog wel mee. Vanaf dat je meer dan één keer kijkt naar de film dan 'suckt' hij heel erg. De moppen zijn flauw en alles is zeer erg in het belanchelijke getrokken. 

zondag 10 augustus 2014

Crazy Stupid Love

Crazy Stupid Love 

Genre: Komedie, Drama, Romantiek
Première:     USA     29 juli 2011
Regisseur: Glenn Ficarra, John Requa 
Duur: 1u58

Samenvatting: 
Cal is bedrogen door vrouw en komt daar ook achter. Hij wil een nieuwe vriendin en probeert vrouwen te versieren. Dit lukt niet en hij vraagt de hulp in van Jacob, een succesvolle rokkenjager die hij in de bar is tegengekomen. Hij heeft enkele oneneightstands en besluit om nieuw leven in de relatie met zijn vrouw te blazen.

Belangrijkste Acteurs:     Cal         Steve Carell
                                         Jacob      Ryan Gosling

Trailer: 
Eigen Mening: 
Deze film is grappig en heeft zijn charmes. Het feit dat Jacob alles leert aan Cal over kledij en versieren is wel grappig, zo zie je maar weer dat ze uit elk een andere 'tijd' komen. Romantisch zou ik hem nu niet echt noemen want het gaat vooral over het krijgen van meisjes en het versieren. 

zaterdag 9 augustus 2014

One Small Hitch

One Small Hitch 

Genre: Komedie, Romantiek
Première:      USA         6 februari 2015
Regisseur: John Burgess
Duur: 1u45

Samenvatting: 
Josh en Molly zijn beste vrienden en gaan samen naar de bruiloft van Molly's moeder. Josh krijgt telefoon van zijn ouders en ze vertellen hem dat zijn vader niet lang meer heeft te leven. De vader van Josh zegt dat het enige dat hij eigenlijk nog wilde was Josh zijn toekomstige vrouw ontmoeten en op een impulsieve manier zegt hij dat hij is verloofd met Molly. Uiteindelijk komen Josh en Molly overeen om te doen alsof of is er toch iets meer ?

Belangrijkste Acteurs: 
                Josh                 Shane McRae
                Molly               Aubrey Dollar

Trailer: 

Eigen Mening: 
Ik vond deze film hilarisch. Hij is luchtig maar het brengt ook over hoeveel stress een bruiloft met zich mee kan brengen. Ik heb vooral gelachen met het laatste gedeelte van de film. 

vrijdag 8 augustus 2014

Knocked Up

Knocked Up

Genre: Komedie, Drama, Romantiek
Première:      USA         1 juni 2007
                      België        10 oktober 2007
Regisseur: Judd Apatow
Duur: 2u09

Samenvatting: 
Alisson is een ambitieus iemand en wordt gepromoveerd tot interviewster. Om de promotie te vieren gaat ze samen met haar zus Debbie naar een nachtclub. Daar ontmoet ze Ben en hebben ze een oneneigtstand. Een aantal weken later merk ze dat ze zwanger is van hem. Ze besluit dat ze geen alleenstaande moeder wil worden en dat ze dus wil een relatie hebben met Ben. 

Belangrijkste Acteurs: 
            Alisson               Katherine Heigl                  
            Ben                    Seth Rogen
            Debbie               Leslie Mann 

Trailer: 

Eigen Mening: 
Ik vind deze film wel grappig maar ook wel vuil. Ondertussen heb ik nu al een aantal films met Katherine Heigl gezien en ben ik nu wel van mening dat ze misschien ook iets anders kan spelen en niet de controlefreak.

donderdag 7 augustus 2014

Due Date

Due Date

Genre: Komedie
Première:      USA           5 november 2010
                      België          3 november 2010 
Regisseur: Todd Phillips
Duur: 1u35 

Samenvatting: 
Peter moet vlug terug naar Los Angeles omdat zijn vrouw op bevallen staat, maar doordat hij het pad gekruist heeft van acteur Ethan Tremblay. Komt hij in de problemen. Hij is verplicht om op een roadtrip te gaan met Ethan met de hoop dat hij op tijd in Los Angeles zal zijn. 

Belangrijkste Acteurs: 
          Peter                Robert Downey Jr.
          Ethan                Zach Galifianakis

Trailer: 
   
Eigen Mening: 
Ik vond deze film zeer vermakelijk. De grappen waren zeer goed, hoe verder de film vorderde hoe beter de moppen waren.

woensdag 6 augustus 2014

The Hunger Games: Catching Fire

The Hunger Games: Catching Fire

Genre: Avontuur, Sci-fi
Première:      USA         18 november 2013
                      België        27 november 2013
Regisseur: Francis Lawrence
Duur: 2u26

Samenvatting: 
Peeta en Katniss hebben beide de hongerspelen overleefd. Ze vertrekken op een zegetoer. Ze merken dat er dingen beginnen te veranderen, dat er een opstand op komst is en de hoofdstad probeert dit zo goed mogelijk tegen te houden. Ondertussen wordt de 75ste hongerspelen gehouden. Een speciale editie. En doordat het een speciale editie is moeten Peeta en Katniss terug naar de hongerspelen.

Belangrijkste Acteurs: 
               Katniss             Jennifer Lawrence
               Peeta               Josh Hutcherson
               Gale                 Liam Hemsworth

Trailer: 
Eigen Mening: 
Ik vond het een mooie film, alleen vond ik dat het verhaallijn praktisch dezelfde was zoals in de eerste want ze moeten terug naar de hongerspelen.

Er is een voorgaande film, zie The Hunger Games 
Er is een vervolg, zie The Hunger Games: Mockingjay Part 1

dinsdag 5 augustus 2014

The Hunger Games

The Hunger Games

Genre: Avontuur, sci-fi
Première:   USA       12 maart 2012
                   België      21 maart 2012
Regisseur: Gary Ross
Duur: 2u22

Samenvatting: 
In Panem wordt ieder er ieder jaar in elk district 1 meisje en 1 jongen uitgeloot om mee te doen aan de Hongerspelen. In district 12 worden Peeta en Primrose uitgeloot, maar Katniss geeft zich als vrijwilliger in plaats  van Primrose. Zo gaan Peeta en Katiss proberen te overleven tussen de moordlustige andere kandidaten.

Belangrijkste Acteurs: 
          Katniss                    Jennifer Lawrence
          Peeta                       Josh Hutcherson
          Gale                        Liam Hemsworth

Trailer: 

Eigen Mening: 
Het is een mooie film, hij is prachtig gemaakt met alle kleine details zoals de jurk met vuur en zo. Het prachtige eraan vind ik ook de romantiek tussen Peeta en Katniss tijdens de hongerspelen.

Er is een vervolg, zie The Hunger Games: Catching Fire

maandag 4 augustus 2014

Mirror Mirror

Mirror Mirror

Genre: Avontuur, Komedie, Drama
Première:    USA            30 maart 2012 
                    België           4 april 2012 
Regisseur: Tarsem Singh 
Duur: 1u46 

Samenvatting: 
Het is een verfilming van het alom bekende sprookje Sneeuwwitje met een paar creatieve aanpassingen. 

Belangrijkste Acteurs: 
               Sneeuwwitje                Lily Collins
               De Koningin                Julia Roberts 
               De Prins                      Armie Hammer

Trailer: 

Eigen Mening: 
Ik vind deze film te gek met de aanpassingen. Door de aanpassingen is het minder voorspelbaar en ook wat grappig. Het veranderd niet de basislijn van het verhaal. Wat ik wel vind is door de aanpassingen die er zijn in de scene van de trouwerij,plots sneeuwwitje in een blauwe jurk met een oranje strik voor het altaar staat terwijl dat normaal of toch in de meerheid de jurk wit is. 

zondag 3 augustus 2014

Now Is Good

Now Is Good 

Genre: Drama, Romantiek
Première:     USA            8 januari 2013
                     België           31 oktober 2012
Regisseur: Ol Parker
Duur: 1u43

Samenvatting: 
Tessa is een 16-jarig meisje die leukemie heeft. Ze heeft genoeg van alle behandelingen en besluit om ermee te stoppen. Daardoor heeft ze nog maar een paar maanden te leven. Voor ze doodgaat wil ze nog een aantal dingen doen en die zet ze op een lijstje. Terwijl de tijd verstrijkt en de ziekte erger wordt wordt ze verliefd op haar buurjongen, Adam.

Belangrijkste Acteurs: 
                Tessa              Dakota Fanning
                Adam             Jeremy Irvine
Trailer: 
Eigen Mening:
Ik vind het een goede film. De liefde van Tessa en Adam wordt mooi samengeklikt met de ziekte van Tessa.

zaterdag 2 augustus 2014

Letters to Juliet

Letters to Juliet

Genre: Komedie, Drama, Romantiek
Première:      USA        14 mei 2010
                      België       25 augustus 2010
Regisseur: Gary Winick
Duur: 1u45

Samenvatting: 
Sophie werkt als feitenonderzoekster, maar zou eigenlijk zeer graag schrijfster willen worden. Ze is verloofd met de kok Victor. Wanneer ze op voorhuwelijksreis gaan, maakt Victor van de gelegenheid gebruik om naar een paar leveranciers te gaan. Sophie is vaak alleen en gaat dan op stap in de stad. Ze passeert langs Casa Di Giuletta. Daar laten vrouwen allerlei briefjes achter. De brieven worden beantwoord door 4 vrouwen: Julia's secretaresses. Ze wordt uitgenodigd om te gaan helpen en wanneer ze samen gaan verzamelen vind ze een oude brief tussen oude stenen. Ze besluit de brief te beantwoorden. Niet veel later is de vrouw samen met haar kleinzoon naar daar toe gereisd. De reden is om haar verloren liefde terug te vinden...

Belangrijkste Acteurs:     Sophie         Amanda Seyfried
                                         Charlie        Christopher Egan

Trailer: 
Eigen Mening: 
Ik vond deze film echt prachtig. Momenteel is het mijn lievelingsfilm. Hetgeen waarrond het hele verhaal draait is zo romantisch dat je er gewoon bij kan wegzwijmelen.

vrijdag 1 augustus 2014

I Hate Valetine's day

I Hate Valentine's Day 

Genre: Komedie, Romantiek
Première:       USA           3 juli 2009
Regisseur: Nia Vardalos
Duur: 1u38

Samenvatting: 
Genevieve heeft een bloemenwinkel en ze geniet van Valentijnsdag. Ze heeft een systeem bedacht om ervoor te zorgen dat ze de romantiek in een relatie niet zou verliezen en om haarzelf niet te kwetsen. Wanneer ze Greg ontmoet gaat ze met hem 5 keer uit. Maar ze zijn tot over hun oren verliefd op elkaar...


Belangrijkste Acteurs:      Genevieve         Nia Vardalos
                                          Greg                  John Corbet
Trailer: 
Eigen Mening: 
Ik vond deze film best wel grappig. Onder andere door de 2 assistenten in de bloemenwinkel maar ook door de reactie van Genevieve wanneer zij en Greg een misverstand hebben over het aantal dates. Ook heb ik heel veel gelachen bij de tentoonstelling.