zondag 30 november 2014

People Like Us

People Like Us
Genre : Drama
Première :  USA      29 juni 2012 
Regisseur : Alex Kurtzman
Duur : 1u54

Samenvatting :
Sam krijgt te horen dat zijn vader is overleden. Hij kent zijn vader niet zo goed en is ook niet zo blij om naar de begrafenis te gaan. Wanneer hij de erfenis krijgt zit er een tas bij met geld om af te leveren bij ene ‘Josh Davis’. Sam gaat naar die persoon op zoek en komt te weten dat zijn vader een buitenechtelijk kind had en hij dus een zus. Zijn zus heeft een zoon, Josh, degene waaraan Sam het geld moet geven. Wanneer hij haar verteld dat hij haar broer  is, wordt ze razend en kan ze hem niet aanvaarden als haar broer.

Belangrijkste Acteurs:
         Sam               Chris Pine
         Frankie          Elizabeth Banks
         Josh               Michael Hall D' Addario

Trailer:

Eigen Mening:
Ik vond deze film redelijk. Ik vond dat deze film mooi verfilmd was en het had een mooi verhaal maar de verhalen rond het hoofdverhaal vond ik zeer slecht. Sam zijn relatie met zijn vriendin is klaar om te exploderen. Sam zijn werk en de problemen door iets dat hij gedaan heeft. Dit zijn 2 voorbeelden waarvan ik vond dat het een beetje meer kon worden uitgewerkt.

zaterdag 29 november 2014

Blended

Blended

Genre: Komedie, Romantiek
Première:  USA       23 mei 2014
                  België     9 juli 2014
Regisseur: Frank Coraci
Duur: 1u57

Samenvatting: 
Na de rampzalige blinddate besluiten Jim en Lauren dat ze elkaar nooit meer zullen zien, maar door een reeks gebeurtenissen zal dit toch gebeuren. Dit zal niet op een normale plaats plaatsvinden maar in Afrika. Daar komt nog bij dat ze in Afrika denken dat ze een koppel zijn. 

Belangrijkste Acteurs: 
     Lauren              Drew Barrymore 
     Jim                   Adam Sandler 

Trailer: 
Eigen Mening: 
Ik vind het de ideale film. Het is simpel dus je kan er gerust naar kijken om te ontspannen. Er zit wat in de film verwerkt over het avontuur dat je kan beleven in Afrika en ook zit er dan de romantiek in die niet alleen speelt tussen Jim en Lauren. Ook de stukjes die grappig moeten zijn, zijn ook grappig.

maandag 24 november 2014

The Hunger Games: Mockingjay Part 1

The Hunger Games: Mockingjay Part 1

Genre:  Avontuur, Sci-fi
Première:    USA         21 november 2014
                    België       19 november 2014
Regisseur: Francis Lawrence
Duur: 2u03

Samenvatting: 
Het verhaal van Peeta en Katniss gaat verder. Nadat de hongerspelen worden beëindigd wordt Katniss in veiligheid gebracht naar district 13. Het district waarvan iedereen dacht dat het totaal verwoest was. Wanneer ze te weten komen dat Peeta in het Capitool wordt vastgehouden gaat Katniss onder leiding van President Coin en met hulp van bekenden zoals Gale, Haymitch en andere, Peeta redden van het Capitool. Ondertussen worden ook de opstanden in de verschillende districten heviger...

Belangrijkste Acteurs: 
         Katniss                         Jennifer Lawrence
         Peeta                            Josh Hutcherson
         Gale                             Liam Hemsworth
         President Coin             Julianne Moore

Trailer: 

Eigen Mening: 
Ik vond deze film een goede film. Hij is totaal anders in vergelijking met de eerste film. Jammer vond ik dat de film wel zeer uitgebreid was en wat langdradig. Wel zat er vaak wel wat spanning in. Ik hoop dat de volgende film vol spanning zal zitten en hij even goed zal worden als de 3 voorgangers.

Er is een voorgaande film, zie The Hunger Games: Catching Fire

zondag 23 november 2014

Update weekend 21-22-23/11

Goedenavond,

Dit weekend heb ik me bezig gehouden een film die ik gezien heb in de bioscoop, maar jammer genoeg door heel veel schoolwerk is dit niet echt afgeraakt en zal het dus niet meer voor nu zijn. ;( . Geen gejammer want hierbij voeg ik een trailer van een film die nog moet verschijnen. Ik zie uit naar het moment dat de film verschijnt. 




donderdag 20 november 2014

Monte Carlo

Monte Carlo

Genre: Avontuur, Komedie, Romantiek
Première:    USA      1 juli 2011
Regisseur: Thomas Bezucha
Duur: 1u49

Samenvatting: 
Grace is afgestudeerd en gaat samen met haar vriendin Emma en haar zus Meg naar Parijs. Met een ongelooflijk slechte toeristenbus gaan ze op pad, maar wanneer de bus hen achterlaat aan de beroemde Eiffeltoren gaat alles mis. Het begint te regenen en ze zijn genoodzaakt te schuilen. Ze proberen dit in een luxe-hotel waar Grace wordt aangezien als Cordelia Scott, een rijke erfgename die sprekend op haar lijkt maar verschrikkelijk arrogant is. Wanneer ze Cordelia besluit om haar plichten niet te vervullen kan Grace doen alsof zij Cordelia is. Wanneer ze op een weg zijn worden ze alle 3 verliefd. meg op een rondtrekkende Australiër. Emma op een prins en Grace op Theo, de zoon van de organisator van alle evenementen waar Cordelia naartoe ging gaan.

Belangrijkste Acteurs: 
      Grace                        Selena Gomez
      Cordelia                    Selena Gomez
      Emma                        Katie Cassidy
      Meg                           Leighton Meester
      Theo                          Pierre Boulanger

Trailer: 

Eigen Mening: 

Deze film vind echt wel tof. Het is misschien een beetje meisjesachtig en cliché maar Parijs en liefde gaat nog altijd heel goed samen volgens mij. Ik vind het ook sterk wanneer een acteur, 2 rollen moeten spelen in een film want ik vind dat dat toch veel inleving en energie vergt. Dus hierbij geeft ik een pluim aan Selena Gomez.

woensdag 19 november 2014

Update: 19/11

Hallo

Ik vrees vandaag geen nieuwe film, maar zoals in het vorige bericht verteld. Zal ik vandaag dus gewoon vertellen.

Ik heb vandaag het laatste stukje van een film gezien die ik bezig was met kijken. Deze zal ik later posten natuurlijk ;). Vandaag heb ik niet echt gezocht naar aanraders om eens te bekijken, maar natuurlijk zijn voorstellen van jullie ook altijd welkom. Deze mogen hier dus zeker gepost worden want dat is niet alleen positief voor mij maar ook voor de andere lezers, want zij kunnen zich dan ook eens laten inspireren.

Groetjes

Nieuws ???

Hey lezers,

Zoals je kan zien heb ik al lang niets meer van me laten horen.

Ik heb vandaag eens beginnen denken aan hoe ik het nu zal verder doen met mijn blog want ik heb school en andere activiteiten waardoor het soms zeer moeilijk is om een film te kijken of een bericht te plaatsen.

Na lang wikken en wegen heb ik besloten om uiteindelijk niet te stoppen met de blog maar wel om het verder te zetten maar op een eigen manier. Als ik een film gezien heb zal ik werken om een bericht te plaatsen als het er die dag niet op verschijnt zal ik normaal een klein berichtje plaatsen over wat ik die dag gezien, gelezen of gedaan heb rond films.

Groetjes